De 7 beste Wok Restaurants in Amsterdam | Restoranto (2024)

Wil jij een avondje Aziatische genieten? Wij zullen je in deze blog de lekkerste wok restaurants van Amsterdam laten zien, dus let goed op! In onze hoofdstad vind je een grote variatie aan restaurants. Zo vind je ook enorm veel restaurants die heerlijke verse wok gerechten bereiden. En als je geen zin hebt om uit te gaan eten, bestel je via Thuisbezorgd of Ubereats een van de lekkere gerechten van de restaurants hieronder.

Wil je na het eten nog een lekker drankje gaan doen, maar weet je niet waar? Bekijk hier de leukste co*cktailbars van Amsterdam!

Inhoudsopgave

Wok To Go

In Amsterdam vind je op meerdere plekken Wok To Go. In dit restaurant kun je genieten van de lekkerste Aziatische wokgerechten die vers bereid zijn met heerlijke specerijen en kruiden. Het menu bestaat uit verschillende wok gerechten en bites. Ook kun je hier je eigen ‘Wokkie’ samenstellen. Bij dit gerecht kun je kiezen uit een variatie aan verassende ingrediënten. Bij Wok To Go is het mogelijk om te gaan dineren in een van hun restaurants in Amsterdam. Maar wil je graag een avond thuis blijven? Geen probleem! Via Thuisbezorgd en Ubereats kun je de smaakvolle gerechten van Wok To Go bij jou aan de deur laten bezorgen.

💻 www.woktogo.nl

📞 020-7051517

📍 Nieuwendijk 1, 1012 LZAmsterdam

⭐ 4,1 op basis van 684 reviews

Wok 020

Weet je niet wat je moet kiezen bij de wok? Bij Wok 020 kun je je eigen wok samenstellen voor maar €7,99! De specerijen en kruiden uit de Aziatische keuken komen hier helemaal tot zijn recht in de heerlijke gerechten. Bij dit restaurant kun je een aantal van hun eigen specials krijgen, zoals de ‘020’s Best’ en de ‘Hot & Sweet 020’. Maar op de menukaart staan nog genoeg andere lekkere gerechten. Wok 020 heeft een fysieke locatie waar je gezellig kunt dineren. Maar via hun website en hun app kun je eenvoudig een van Aziatische gerechten bestellen om thuis van te genieten.

Lees ook: Restaurants die je moet bezoeken in Scheveningen

💻www.wok-020.nl

📞 020-3345142

📍 Weesperzijde 78 AH, 1091 EJ Amsterdam

⭐ 3,6 op basis van 88 reviews

Yasai Wok

Yasai Wok is gelegen aan de Linnaeuskade in Amsterdam. In dit sfeervolle restaurant kun je genieten van de lekkerste wok gerechten. Yasai Wok staat bekend om zijn specials, zoals de ‘Wok a holic’ en de ‘Wok maniac’. Hoe leuk zijn de namen van deze gerechten? Verder kun je bij dit restaurant de beste eier noodles en udon noodles krijgen. Bezoek het restaurant of bestel online op de website van Yasai Wok. Het is ook mogelijk om je gerechten af te halen bij het wokrestaurant.

💻www.yasaiwok.nl

📞 020-2809310

📍 Linnaeuskade 1, 1098 BC Amsterdam

⭐ 3,9 op basis van 105 reviews

Wok To Walk

In Amsterdam vind je 5 filialen van Wok To Walk. Bij dit knusse restaurant met een open keuken bestel je jouw favoriete wok gerechten. Het menu van Wok To Walk is niet heel uitgebreid, maar bevat genoeg lekkere en verse gerechten. Een van de populairste gerechten is ‘The Ritesh’. Dit is een wok gerecht dat bestaat uit eiernoodles, kip, broccoli, sesamzaad mix en Teriyaki saus.

Je kunt de gerechten van Wok To Walk nuttigen in het restaurant, maar je kunt het ook meenemen voor onderweg. Via Ubereats is het mogelijk om de gerechten thuis te laten bezorgen.

💻 www.woktowalk.com

📍 Warmoesstraat 85, 1012 HZ Amsterdam

⭐ 4,3 op basis van 2.166 reviews

Wok-Inn

Wok-Inn heeft twee filialen in het mooie Amsterdam. Het restaurant op de Oudebrugsteeg is iedere dag geopend van 11.00 tot 2.00. De populairste Aziatische gerechten van dit restaurant zijn de Chinese noedles rundvlees met zwarte pepersaus en de Japanse udon met teriyaki rundvlees.

Via Ubereats en Thuisbezorgd is het mogelijk om de vers bereide gerechten van Wok-Inn thuis te laten bezorgen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in een van de twee restaurants te eten.

💻 www.wokinn-amsterdam.nl

📞 06-84429289

📍 Oudebrugsteeg 4, 1012 JP Amsterdam

⭐ 3,6 op basis van 521 reviews

Wok King

Aan de Rijnstraat in Amsterdam vind je Wok King. In dit restaurant kun je kiezen voor een van de heerlijke Aziatische wok gerechten, maar ze bereiden ook een aantal grill gerechten. Ook bij dit restaurant is het mogelijk om je eigen wok maaltijd samen te stellen. Je hebt hier de keuze uit verschillende noodles of soorten rijst als basis, waarbij je kunt kiezen uit 10 verschillende soorten sauzen en 14 soorten groenten. Zo stel je je eigen favoriete wok gerecht samen.

Via Thuisbezorgd en Ubereats kun je het gehele menu van Wok King thuis laten bezorgen!

💻 www.wokkingamsterdam.nl

📞 020-6445377

📍 Rijnstraat 67, 1079 GW Amsterdam

⭐ 4,4 op basis van 171 reviews

Wok ‘n Rolls

Een Aziatisch restaurant dat niet mag ontbreken in deze lijst is Wok ‘n Rolls. Dit restaurant heeft een uitgebreid menu met verse wok en sushi gerechten. Bij Wok ’n Rolls is het mogelijk om je eigen wok samen te stellen en je kunt hier ook een eigen bowl samen stellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de website om een bestelling te plaatsen, of breng een bezoek aan het restaurant op de Derkinderenstraat.

💻www.woknrolls.nl

📞 020-4129085

📍 Derkinderenstraat 80, 1062 BJ Amsterdam

⭐ 3,8 op basis van 74 reviews

Ons eindoordeel voor de beste wok restaurants in Amsterdam

Hierboven hebben we de beste wok restaurants van Amsterdam op een rijtje staan. Het zijn natuurlijk geen culinaire hoogstandjes, maar ze bereiden stuk voor stuk de lekkerste wok gerechten. Het leukste vinden wij dat je bij veel van de genoemde restaurants zelf een gerecht kunt samenstellen. Zo krijg je de mogelijkheid om een gerecht te maken naar je eigen voorkeur, waardoor de verspilling van voedsel wordt verminderd. Als we één favoriet moeten kiezen, gaan we toch voor Wok 'n Rolls. De naam is leuk, het is een sfeervol restaurant en er is een ruime keuze aan gerechten! Heb je geen zin in wok? Kijk dan eens bij de lijst halal restaurants in Amsterdam.

Wil je toch liever iets anders dan de Aziatische keuken? Bekijk dan hier de beste pasta restaurants in Amsterdam.

De 7 beste Wok Restaurants in Amsterdam | Restoranto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6278

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.